Partners in de school

Logopedie Peter Helderop

Op De Nieuwe Weg verzorgt logopediepraktijk Peter Helderop behandelingen op onze locatie. Als er logopedie voor u of uw kind wordt geadviseerd, dan is het mogelijk om de behandeling op dinsdag en donderdag in ons gebouw te krijgen.  

Voor vragen en informatie kunt u vrijblijvend contact met mij, Betül Ceyhan, opnemen via het e-mailadres: b.ceyhan@lpph.nl.
Uiteraard kunt u op dinsdag en donderdag terecht op de locatie.

Bernasport

Heeft uw peuter ook zoveel energie? Uw peuter kunt al meedoen vanaf 1 jaar of vanaf het moment dat hij / zij (bijna) zelfstandig kan lopen. De activiteiten zijn erop gericht om het lichaam van de peuter, de zintuigen, het waarnemingsvermogen en de weerbaarheid te stimuleren. Zo ook de interactie tussen begeleider (lees: ouder, opa, oma of oppas) en peuters onderling spelenderwijs te ontwikkelen en te stimuleren. 

Op dinsdagochtend verzorgt Bernasport de peutergym in onze gymzaal. U kunt meer informatie vinden over Bernasport via www.bernasport.nl

Simba

In het gebouw van De Nieuwe Weg verzorgt kinderdagverblijf Simba de voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang. 
Indien u gebruik wilt maken van deze faciliteiten verwijzen wij u naar hun website. Hier kunt u meer informatie vinden over het pedagogisch beleid, de tarieven en de mogelijkheden die zij bieden. Tevens vindt u de informatie hoe u contact met hen kunt opnemen.
www.kdvsimba.nl