Ouderportaal

Parnassys

Op WSKO De Nieuwe Weg willen wij zoveel mogelijk de ouders betrekken bij het onderwijs. Ons leerlingadministratiesysteem “ParnasSys” biedt de mogelijkheid voor ouders om thuis, met de computer, gegevens van de kind(eren) in te zien via het ouderportaal. Dit ouderportaal is een afgeschermde internetomgeving.

Mocht u onverhoopt uw wachtwoord kwijtraken kunt u dit melden aan de school door een e-mail te sturen. Klikt u hier om dit door te geven aan de school. Wij zullen u een nieuw wachtwoord toesturen.

Als u op de onderstaande link klikt, komt u op de website van het ouderportal.
Parnassys

Klasbord

In elke groep werken we met Klasbord. Klasbord is een medium tussen de leerkracht en ouders. De leerkracht kan een foto plaatsen, een aangeboden woord en/of letter laten zien of iets vragen. Op deze manier wordt u snel op de hoogte gebracht van leuke activiteiten uit de groep van uw zoon en/of dochter.

Het is een veilig medium waar alleen u toegang tot krijgt. De leerkracht maakt een account aan en u krijgt van hem of haar een code. Als u deze code invoert, accepteert de leerkracht uw verzoek. Alleen ouders krijgen een code toegestuurd en worden geaccepteerd. Op deze manier willen wij de privacy waarborgen.

U zult merken dat u zelf geen berichten kunt plaatsen. Klasbord is bedoeld om u op een snelle manier te laten weten wat er in een groep gebeurt.

Klasbord is te bekijken via uw mobiele telefoon of de website.
www.klasbord.nl