Val op, Val af!

Bewegen, gezonder eten én veel lol en gezelligheid met andere kinderen, dat is Val op, Val af! Samen met een team van sportaanbieders en diëtisten gaan de kinderen de strijd aan tegen de kilo’s. Hierdoor gaan zij het leuk vinden om te bewegen en lekker maar wel gezond te eten.

Mooie vriendschappen en zelfvertrouwen
Gezonder eten en bewegen, dat is de basis van Val op, Val af. Mooie extra’s zijn de vriendschappen die ontstaan en het zelfvertrouwen dat een flinke boost krijgt. Naast het bewegen en de gezonde voeding, stellen de jongeren zichzelf ook persoonlijke doelen; ‘ik geef mezelf iedere week een compliment’ of ‘zoveel mogelijk plezier hebben’. Het behalen van deze doelen, is misschien nog wel de mooiste prijs!

Samen aan de slag
We starten in januari met een gezamenlijke voorlichtingsbijeenkomst, waarbij de deelnemers en de sportaanbieders kennis met elkaar kunnen maken. De sportaanbieders zetten zich belangeloos in voor dit project en verzorgen een leuk en interessant programma.

Geef je nu op?
Dus, ben jij enthousiast geworden over Val op, Val af? Zijn jouw ouders/verzorgers net zo enthousiast om mee te doen? Ben jij tussen de 10 en 18 jaar? En ben jij gedurende de maanden februari, maart en april enkele uren in de week beschikbaar? Pak dan snel de telefoon en geef je vrijblijvend op via 0174 – 630358 of mail naar valopvalaf@vitiswelzijn.nl! Wil je eerst nog meer informatie voordat je ons belt? Kijk dan op www.valopvalaf.nl