Sportdag gaat door

Koningsspelen 2015

De Koningsspelen gaan door!

Afgelopen maandag is er een e-mail uitgegaan over een wijziging van de Koningspelen voor de groepen 1 en 2. Indien u dit bericht gemist heeft, kunt u dit hieronder nalezen.

We gaan er met elkaar een sportieve dag van maken!

Wijziging van de Koningsspelen voor de kleuters.

Doordat er een veld niet beschikbaar is bij Verburch, volgt hier een wijziging voor de Koningsspelen aanstaande vrijdagochtend.

Alle kleuters houden de Koningsspelen op school, op het plein, in de speelzaal en in de gymzaal. Dit betekent dat zij niet naar Verburch gebracht hoeven te worden, maar naar school. De kleuters verzamelen in hun eigen groep. Omdat u mogelijk oudere kinderen wel naar Verburch moet brengen, is er voor de kleuters een inloop tussen 8.20 uur en 9.00 uur. De Koningsspelen starten voor de groepen 3 t/m 8 om 8.30 uur bij Verburch. Voor de kleuters starten de Koningsspelen om 9.00 uur op school. 
Tussen 11.30 uur en 12.00 uur kunt u eerst uw kleuter ophalen uit de klas en daarna naar Verburch, indien u nog andere kinderen moet ophalen.

De ouders die zich opgegeven hebben om te helpen bij de kleuters, hebben we nog steeds nodig. We zien u graag op school! Voor vragen kunt u terecht bij de groepsleerkracht.