bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 16

Juf Sandra

Vandaag is de eerste werkdag van juf Sandra Lansbergen. Zij vervangt juf Kim bij haar zwangerschapsverlof. Op de momenten dat er collega's afwezig zijn, zal juf Sandra de groep op donderdag en/of vrijdag overnemen.
We wensen juf Sandra veel plezier op De Nieuwe Weg.

Uitnodiging informatieavond

Het onderwijs in Nederland is in ontwikkeling en dat is het uiteraard ook op De Nieuwe Weg. Engels als tweede taal, opbrengstgericht werken en de Klimopklas zijn dé drie pijlers van onze school. Dit zijn voor ons de belangrijkste waarden waar wij dagelijks aan werken. 

Wij vinden het belangrijk om alle kinderen een stevige basis mee te geven en ze voor te bereiden op de toekomst. Hoe wij dit verder vorm willen geven, willen wij u graag vertellen op dinsdagavond 24 april. Op deze wijze blijft u op de hoogte wat er gebeurt met het onderwijs van uw kind(eren) op De Nieuwe Weg.

Dag en datum: Dinsdag 24 april 2018
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur - inloop vanaf 19.15 uur.
Locatie: WSKO "De Nieuwe Weg".

Wij hopen en rekenen op een grote opkomst!
Aanmelden kan tot en met maandag 23 april via info@denieuweweg.wsko.nl onder vermelding van "informatieavond".

Graag tot ziens op dinsdagavond 24 april! 

Onderwijs.jpg

Plantenmarkt een succes

Hortensia_Blauw_4f8dc8ad4ffcf_1.jpg

De plantenmarkt was een succes! We hebben voor meer dan € 650,- aan hortensia's verkocht. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van Huub van Leeuwen, vader van Jack van Leeuwen uit groep 8. Hij heeft deze hortensia's geleverd. Daarnaast was de verkoop geen succes geworden zonder de enthousiaste verkopers Jack, Splinter, Melissa en Brent uit groep 8. Dank jullie wel!

De opbrengst zal worden besteed aan nieuwe leesboeken in de groepen.

Eindtoets groep 8

Op donderdag 19 april maken de leerlingen van groep 8 de eindtoets. Dit jaar zal de toets niet van Cito zijn, maar de DIA. Deze toets is adaptief waardoor de vragen automatisch worden aangepast naar het niveau waarop de leerling antwoordt. De afname zal één dag zijn.

De ouders van groep 8 worden apart geïnformeerd over deze toets.

Wij wensen de leerlingen alvast veel succes! 

Koningsspelen

koningsspelen-toolkit_1400x700_700x350.jpg

Op donderdag 26 april vinden 's morgens de Koningsspelen van De Nieuwe Weg plaats. Meer informatie over deze ochtend volgt later via een brief.

Kom in de kas

Komend weekend, zaterdag 7 en zondag 8 april, is Kom in de Kas.
De Westlandse glastuinbouw heet u welkom in het wandelgebied Broekpolderlaan/Zwethlaan in Honselersdijk.
Voor meer informatie zie: www.komindekaswestland.nl

 

Aanmelding

De laatste maanden worden in Poeldijk steeds meer huizen opgeleverd en hebben, tot ons grote plezier, veel ouders interesse in onze school. We leiden regelmatig nieuwe gezinnen rond en vaak kiezen zij voor De Nieuwe Weg.
We moeten zorgen dat we de groepsgrootte in de gaten houden. Als uw zoon of dochter geboren is in 2015 of 2016, dan verzoeken wij u vriendelijk om hem/haar zo spoedig mogelijk in te schrijven. Dit geldt ook voor eventuele broertjes en/of zusjes.
Het aantal aanmeldingen van nieuwe gezinnen gaat soms onverwacht hard, maar we willen broertjes en/of zusjes ook graag plaatsen. Daarom is een tijdige inschrijving essentieel om een plek te garanderen. Op deze manier kunnen wij er rekening mee houden als nieuwe kinderen zich aanmelden voor onze school.

Mocht u nieuwe gezinnen kennen, waarvan de kinderen in hogere groepen zitten, zijn zij uiteraard ook van harte welkom. Wij leiden ook deze ouders graag door onze school.

Een inschrijfformulier kunt u afhalen bij meester Richard of meester Nils.

Alvast bedankt!

 
Paasviering 2018
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2015 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden