bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 20

Personele bezetting

Na zich 13 jaar op De Nieuwe Weg te hebben ingezet, heeft Nils een nieuwe uitdaging gevonden. Hij gaat aan de slag bij Het Visnet in Vlaardingen. Via deze weg willen we Nils enorm bedanken voor alles wat hij voor De Nieuwe Weg heeft betekend!

Daarnaast nemen we helaas afscheid van onze administratief medewerkster, Astrid. Ook Astrid is al jarenlang werkzaam op De Nieuwe Weg. Ze doet achter de schermen werk dat voor veel mensen ongezien blijft, maar is erg waardevol voor ons geweest. We willen haar bedanken voor de afgelopen jaren en wensen haar succes met haar nieuwe uitdaging op De Parasol en De Schakel.

Zoals u al in de formatie heeft kunnen lezen zijn we erg verheugd om te kunnen melden dat Annelotte Boers ons team komt versterken. Zij heeft ons in het gesprek én met haar proefles overtuigd van haar kwaliteiten en zal komend schooljaar fulltime werkzaam zijn in groep 1/2.

Door de recente ontwikkelingen in onderwijsland zult u merken dat er nogal wat wisselingen zijn. Veel scholen zijn zelfs nog op zoek naar groepsleerkrachten, terwijl het einde van het schooljaar nadert. We zijn erg blij dat alle groepen bezet zijn en dat we weer een sterk onderwijsteam hebben staan voor komend schooljaar. Wij hebben door het vertrek van Nils en Astrid nog een vacature openstaan voor schoolcoördinator en administratief medewerkster. We zijn hard aan het werk om deze vacatures z.s.m. te vervullen, maar dat zal pas in de loop van volgend schooljaar te realiseren zijn door de sollicitatieprocedures en eventuele opzegtermijnen. Wel hebben we ervoor gezorgd dat alle werkzaamheden op korte termijn zullen worden opgepakt, totdat de vacatures voor de lange termijn zijn vervuld.

boekenhuisje.jpg

Vakantieboek uit het boekenhuisje

Er worden al veel boeken gelezen uit het boekenhuisje en we hebben nog veel boeken klaarstaan voor in het boekenhuisje. Blijf lekker lezen in de zomervakantie: neem een boek mee uit het boekenhuisje! 

Ouderraadsleden gezocht

Wij zijn op zoek naar creatieve, gezellige ouders die graag mee willen helpen met activiteiten op school.

Vanuit de ouderraad helpen wij de leerkrachten mee om onder andere het sinterklaasfeest, kerstfeest, paasfeest en de schoolreis elke keer weer tot een succes te maken.

Het openingsfeest wordt helemaal door de ouderraad georganiseerd waardoor de leerkrachten tijd hebben voor de kinderen en de ouders.

Aan het einde van het schooljaar zullen wij helaas van drie trouwe OR leden afscheid moeten nemen.

Wie komt ons team versterken en wil een keer kennis komen maken?

Meld je aan via de mail ouderraad@denieuweweg.wsko.nl of neem voor vragen contact op met onze voorzitter Arjan Bogaard (arjanbogaard@live.nl

Informatie is ook te vinden op de website: https://denieuweweg.wsko.nl/Voor-ouders/Ouderraad

Openingsfeest

Op 2 september, het lijkt nog zo ver weg, begint het nieuwe schooljaar. We willen dit feestelijk openen met ons jaarlijkse openingsfeest. Dit jaar wordt het thema: "SPEL ZONDER GRENZEN"

Datum: Vrijdag 13 september 2019
Tijd: van 16:00 uur tot 19:00 uur
Waar: schoolplein De Nieuwe Weg

De ouderraad is op zoek naar ouders die deze middag kunnen helpen. Zonder uw hulp is het niet mogelijk om dit feest te kunnen laten slagen. Komt u ons helpen? U kunt zich opgeven via het e-mailadres ouderraad@denieuweweg.wsko.nl

 

Nieuwe Boeken

boeken.jpg

Van de opbrengst van de hortensia's zijn weer veel nieuwe leesboeken gekocht voor de klassenbibliotheek. De kinderen kunnen nu, en uiteraard na de vakantie, weer lekker lezen.

Schoolvakantie 2019-2020

De schoolvakanties voor het schooljaar 2019-2020 zijn bekend.

Herfstvakantie
Zaterdag 19 oktober t/m zondag 27 oktober 2019

Kerstvakantie
Zaterdag 21 december t/m zondag 5 januari 2020

Voorjaarsvakantie
Zaterdag 22 februari t/m zondag 1 maart 2020

Pasen
Vrijdag 10 april t/m 13 april 2020

Meivakantie
Zaterdag 25 april t/m zondag 10 mei 2020

Hemelvaart
Donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei 2020

Pinksteren
Zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni 2020

Zomervakantie 2020
Zaterdag 18 juli t/m zondag 30 augustus 2020

Roostervrije (mid)dagen

Woensdag 25 september 2019 (WSKO studiedag)
Maandag 28 oktober 2019                                                                    
Vrijdag 20 december 2019
Vrijdag 17 januari 2020
Maandag 2 maart 2020
Dinsdag 3 maart 2020
Vrijdagmiddag 24 april 2020
Woensdag 20 mei 2020
Donderdagmiddag 16 juli 2020
Vrijdag 17 juli 2020

Gevonden voorwerpen

Komt u nog even bij de gevonden voorwerpen kijken of er wat ligt van uw kind? Alle spullen gaan de laatste dag van het schooljaar naar de recycling.

Einde schooljaar nadert

Het einde van het schooljaar komt bijna in zicht. Groep 8 oefent de musical vol overgave. Dat belooft een mooie afscheidsavond te worden. Alle leerlingen zullen de musical in de laatste schoolweek onder schooltijd bekijken.

Op de laatste schooldag, donderdag 18 juli, tellen we om 12.00 uur op het plein af tot de vakantie en luiden we deze in met een lekker ijsje, getrakteerd door de ouderrraad, voor alle kinderen. U bent welkom om het begin van de vakantie met ons mee te vieren.

Alvast een fijne vakantie

Zonnetje-300x295.gif

Vrijdag 19 juli is een vrije dag voor de leerlingen. De zomervakantie is van zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september. Wij wensen alle leerlingen en hun ouders alvast een fijne vakantie toe. We hopen op veel zon en we zien graag iedereen gezond weer terug op maandag 2 september 2019.

 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden