bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 3

Start Lessen

Om 8.20 uur gaan de deuren open. Om 8.25 uur moeten alle kinderen binnen zijn, want om 8.30 uur starten de lessen.
’s Middags gaan om 13.05 uur de deuren open, moeten de kinderen om 13.10 uur binnen zijn en starten de lessen om 13.15 uur.
Wij verzoeken u ervoor te zorgen, dat uw kind op tijd op school is.

Friday = English Day

Engelse vlag.jpg

De vrijdag is een bijzondere dag op De Nieuwe Weg, het is dan namelijk English Day! Op English Day spreken we zoveel mogelijk Engels met elkaar. Bij het binnenkomen, buitenspelen, naar huis gaan, zo vaak als we maar kunnen! 

Kalender Website

Op de website vindt u de digitale schoolkalender. Het is mogelijk deze kalender in uw telefoon op te nemen via uw Google-account. 
Toevoegen aan Google-account

boeken.jpg

Kinderboekenweek 2018

Op woensdag 3 oktober start officieel de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is "Vriendschap" met als motto: "Kom erbij".

Tijdens de kinderboekenweek zullen wij, in samenwerking met Vingerling Wateringen, een boekenkraam organiseren. De afgelopen jaren was het mogelijk om verschillende boeken te bekijken en direct te kopen. Door omstandigheden hebben wij voor een andere opzet moeten kiezen. Er zullen verschillende boeken te zien zijn, waarna u een bestelling kunt doen. Wij proberen de boeken dan zo spoedig mogelijk aan uw zoon en/of dochter te bezorgen.


Voor de boekenkraam zijn wij nog op zoek naar ouders die ons willen helpen bij de verkoop van de boeken. Mocht u ons willen helpen, wilt u zich dan intekenen op het prikbord in de gang? Alvast bedankt voor uw hulp!

Openingstijden van de boekenkraam:

11.50 uur tot 12.15 uur
15.10 uur tot 15.30 uur

Dag van de Leraar

les.jpg

Op vrijdag 5 oktober vieren we in heel Nederland de Dag van de Leraar. De dag is bedoeld om het imago van het beroep te verbeteren en het belang van goede leraren te benadrukken. Het bestuur van WSKO zet al haar leraren in het zonnetje met een blijk van waardering en trots.

Onderwijs- en ouderbijdrage

Afgelopen schooljaar zijn de onderwijs- en ouderbijdrage uit elkaar gehaald. In overleg met de ouderraad hebben wij besloten dit terug te draaien en beide bedragen tegelijkertijd te innen.

Volgende week krijgt u via een e-mail een brief met een link. Als u op deze link klikt, kunt u via iDeal direct het bedrag van € 50,- per leerling voldoen. Het bedrag bestaat uit € 15,- onderwijsbijdrage en € 35,- ouderbijdrage.

Meer informatie volgt in de brief die u zult ontvangen. 

Sparen voor school

Van woensdag 3 oktober tot en met dinsdag 27 november 2018 kan er bij Jumbo Supermarkten gespaard worden voor basisscholen! Samen met familie en vrienden kunt u  sparen voor spel- en leermaterialen voor De Nieuwe Weg.

Hoe kunt u sparen voor De Nieuwe Weg?
Tijdens de actieperiode ontvangt u bij iedere € 10,- een schoolpunt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels. Op deze website kunt u heel eenvoudig uw schoolpunten toewijzen aan De Nieuwe Weg.

Voor deze actie is er een nieuwe app gecreëerd. Deze app is te downloaden voor IOS en Android gebruikers. Met deze app wordt het makkelijker gemaakt om heel snel alle punten te scannen en toe te kennen aan uw school. Informatie over waar u deze app kunt downlanden, ontvangt u tegen de start van de actie.

batterijen-inleveren-327x240.jpg

Lege batterijen

Als u thuis lege batterijen hebt, kunt u die op school inleveren. Wij krijgen daarmee cadeaubonnen die we kunnen gebruiken om speelmateriaal voor de kinderen aan te schaffen. Afgelopen week hebben wij weer een cadeaubon mogen verzilveren.

Uw bijdrage helpt! 

Bernasport

Bernasport is weer begonnen met de peutergym (met ouder, opa of oma) op dinsdagmorgen in de gymzaal van De Nieuwe Weg van 9.45-10.30 uur.
Peutergym is bedoeld voor kinderen vanaf 1 jaar, zij worden uitgedaagd te klimmen, te rollen, dansend te bewegen en veel meer. U betaalt per keer €3,- Er wordt op andere dagen peutergym gegeven o.a. in Wateringen, Monster en Honselersdijk. Voor meer informatie kunt u kijken op de site www.bernasport.nl.

   
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2015 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden