bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 21

Meester Jack heeft een dochter

23_2_flesvoeding.jpg

Op dinsdag 9 juli is Suus van Lier, de dochter van meester Jack en zijn vrouw, geboren. Gijs, hun zoon, is nu ook een trotse broer geworden.
We wensen hen veel geluk en gezondheid met z'n vieren!

Afscheid juf Roos

Afgelopen dinsdag hebben wij feestelijk afscheid genomen van juf Roos. Zij werd 's morgens door de hele school toegezongen. Juf Roos werd via de rode loper binnengehaald en alle groepen zijn bij haar langs geweest om een roos te geven. Ze werd echt in het zonnetje gezet.
We wensen Juf Roos heel veel plezier nu haar pensioen is begonnen.

Uitglijden

De toekomstige leerlingen van groep 3 zijn officieel binnengehaald door juf Brigitta, want zij zijn via de glijbaan uitgegleden van groep 2 naar groep 3. Het was een feestelijk moment voor ze.  

Groep 8 is de school uitgesprongen

Afgelopen dinsdagavond heeft groep 8 een geweldige voorstelling gegeven waar ouders, broers en zussen, opa's en oma's en leerkrachten hebben kunnen genieten. Na de musical was er nog een disco voor ze. Met enkele uurtjes slaap kwamen zij woensdag nog één keer terug om de school letterlijk uit te springen. We wensen hen heel veel plezier op het voortgezet onderwijs.

Fijne zomervakantie

lifestyle-eastpak-rugzak.jpg

Morgen, 19 juli, is een vrije dag voor de leerlingen. De zomervakantie is van zaterdag 20 juli t/m zondag 1 september. Wij wensen alle leerlingen en hun ouders alvast een fijne vakantie toe. We hopen op veel zon en we zien graag iedereen gezond weer terug op maandag 2 september 2019.

 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden