bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 10
2018_5953152.jpg

Gelukkig Nieuwjaar!

De Nieuwe Weg wenst u een gelukkig nieuwjaar!
Wij hopen dat u een fijne kerstvakantie heeft gehad en wensen u een mooi, gelukkig en gezond 2018 toe!

Uitnodiging

Via de e-mail hebt u een uitnodiging mogen ontvangen voor een informatieavond. Op deze avond willen wij u graag informeren en mee laten denken over de (ver)nieuwbouw van onze school. Team en MR zijn aan het brainstormen hoe wij ons onderwijs verder willen vormgeven op "De Nieuwe Weg" en wat dit betekent voor ons "nieuwe" schoolgebouw. Wij willen u graag meenemen in dit proces en zijn tevens benieuwd naar uw ideeën. 
Vandaar dat wij u van harte uitnodigen:

Dag en datum:   Donderdag 18 januari 2018
Tijd:                  19.30 tot 21.00 uur - inloop vanaf 19.15 uur.
Locatie:             WSKO "De Nieuwe Weg".

Wij hopen en rekenen op een grote opkomst! 
Aanmelden kan tot en met dinsdag 16 januari via info@denieuweweg.wsko.nl onder vermelding van "info avond (ver)nieuwbouw".

Graag tot ziens op donderdagavond 18 januari!

Ouderportaal

PARNASSYS.jpg

De school geeft u de mogelijkheid om gegevens van uw zoon en/of dochter te bekijken in het ouderportaal. In dit ouderportaal kunt u de rapporten bekijken, de absentie en informatie over de groep. Normaal gesproken kunt u ook de laatste Cito-toetsen inzien, maar dit is tijdelijk gesloten.

Vanaf maandag 15 januari tot en met 2 februari worden de Cito-toetsen afgenomen en ingevoerd. Om te voorkomen dat er eventuele vragen of onduidelijkheden onstaan, sluiten wij het tijdelijk. Dit biedt de leerkracht de ruimte om de toets nader te bekijken en bij eventuele opvallendheden dit met u vooraf te bespreken voordat het ouderportaal weer open gaat.

U kunt het ouderportaal benaderen via de site: ouders.parnassys.net

Het wachtwoord heeft u gekregen bij de inschrijving. Mocht u het wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u ons mailen via het e-mailadres: info@denieuweweg.wsko.nl U krijgt dan z.s.m. een nieuw wachtwoord.

Open Dag

Woensdag 14 februari vindt onze jaarlijkse Open Dag plaats. Die dag zetten we onze deuren open van 9.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur. Ouders die een goede en gezellige school zoeken voor hun kind zijn dan welkom. Op De Nieuwe Weg is onderwijskwaliteit belangrijk. Door modern onderwijs bereiken de leerlingen hoge resultaten. Speerpunt van de school is Engels als tweede taal, volgens de methodiek van EarlyBird. Kent u mensen die nieuwsgierig zijn naar onze school? Wij zullen hen met plezier rondleiden en uitgebreid over het onderwijs op De Nieuwe Weg vertellen.

Nationale Voorleesdagen

Op woensdag 24 januari starten de Nationale Voorleesdagen. De afgelopen jaren hebben we steeds een bekende kinderboekenschrijver in de school op bezoek gehad. Zo waren Mathilde Stein, Vivian den Hollander, Edward van de Vendel, Manon Sikkel en Marcel van Driel op bezoek om voor te lezen aan de leerlingen. Dit jaar zijn de groepen 1 en 2 aan de beurt. Wie de schrijver wordt, houden we nog even als verrassing. Door ieder jaar een schrijver op de school uit te nodigen, willen we het plezier in lezen een impuls geven bij de leerlingen.

 
Kerst 2017
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2015 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden