bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 13
prikkel-het-brein.jpg

Save the date

Op woensdag 11 april wordt voor de scholen in Poeldijk een thema avond georganiseerd over Puberbrein. Tijdens deze avond is er een spreker die u meeneemt in de wereld van het puberbrein. Vervolgens zijn er professionals aanwezig die met de aanwezigen in gesprek gaan. 

De avond wordt georganiseerd door Brijder, het Brein Bureau voor Westland en Jeugdgezondheidszorg.

Meer informatie over deze avond volgt later.

 

Open Dag

Een aantal mensen heeft de Open Dag bezocht op De Nieuwe Weg. We hebben met plezier de ouders en kinderen rondgeleid en verteld over het onderwijs op onze school.

Via deze weg willen wij ook de ouders van de ouderraad bedanken voor de ondersteuning van deze dag.

Inschrijven

inschrijven-300x300.jpg

Tot ons grote plezier hebben veel ouders interesse in onze school. We leiden regelmatig nieuwe gezinnen rond en vaak kiezen zij voor De Nieuwe Weg. We moeten zorgen dat we de groepsgrootte in de gaten houden. Als uw zoon of dochter geboren is in 2015 of 2016, dan verzoeken wij u vriendelijk om hem/haar zo spoedig mogelijk in te schrijven. Het aantal aanmeldingen van nieuwe gezinnen gaat hard, maar we willen broertjes en/of zusjes ook graag plaatsen. Daarom is een tijdige inschrijving essentieel om een plek te garanderen. Op deze manier kunnen wij er rekening mee houden als nieuwe kinderen zich aanmelden voor onze school.

Een inschrijfformulier kunt u afhalen bij Astrid of meester Nils.

Alvast bedankt! 

Boekenhuisje.jpg

Boekenhuisje

Sommige kinderboeken zwerven en gaan op reis. Je kunt er zelf eentje op reis sturen, of eentje tegenkomen. Wij hebben nu op school een plek waarvan je zeker weet dat je er kinderzwerfboeken kunt vinden én zelf kinderboeken kunt brengen om te laten zwerven: het Boekenhuisje. Het is een gratis kleine bibliotheek waaruit je zomaar een boek mag meenemen. Je mag het boek lezen en houden als je dat wilt. Of je legt het weer terug. Je kunt er ook een boek van jezelf voor een ander kind in neerleggen.

Voorjaarsvakantie

Morgenmiddag om 15.15 uur start de voorjaarsvakantie. We zien graag iedereen weer terug op dinsdag 6 maart. Die dag is er geen schoolmelk. Er vindt na de vakantie weer luizencontrole plaats. Wij wensen iedereen een fijne voorjaarsvakantie toe.

Vrije dag

In verband met een studiedag zijn alle groepen, aansluitend op de voorjaarsvakantie, op maandag 5 maart vrij.

Gevonden voorwerpen

Komt u nog een kijkje nemen bij de gevonden voorwerpen? Er ligt heel veel. Voor de voorjaarsvakantie gaan alle spullen die niet opgehaald zijn, naar de recycling!

 
Carnaval 2018
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2015 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden