bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 7
depositphotos_123313404-stockillustratie-cartoon-ooievaar-met-baby.jpg

Baby nieuws

Hiep hiep hoera! Meester Nils is vader geworden van een dochter. Zij heet Lizelotte. Zijn vrouw en dochter maken het goed.
We wensen hen veel geluk en gezondheid toe!

Uitnodiging

Uitnodiging bijwonen raadsinformatieavond 4 december 2018 i.v.m. huisvestingsplan

Dinsdag 4 december is er een raadsinformatieavond in het gemeentehuis waarop het concept integraal huisvestingsplan zal worden gepresenteerd.
Wij verwachten dat naast andere basisscholen ook “De Nieuwe Weg” aan de orde komt in deze presentatie. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de presentatie!
Het Collega van Bestuur van WSKO nodigt betrokkenen (u als ouder/verzorger) dan ook van harte uit bij deze raadsinformatieavond aanwezig te zijn.
De agenda is als volgt:
1.  Het concept integraal huisvestingsplan primair onderwijs
2.  Stand van zaken en (huisvestings)ontwikkelingen voortgezet- en middelbaar onderwijs.

De gemeenteraad wil tevens van de gelegenheid gebruik maken om naast huisvesting ook andere onderwerpen met de schoolbesturen en kinderopvanginstellingen te bespreken.

Locatie: Gemeentehuis Verdilaan 7, Naaldwijk
Tijdstip: 19.00 – 23.00 uur

Sinterklaas

Sint.jpg

Nog een paar nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas weer op school!
Het wordt een groot feest in de klassen.

Voor de leerlingen van de bovenbouw, groep 5 t/m 8, is op dinsdagmiddag 4 december een surprise tentoonstelling. De lokaaldeuren gaan het laatste kwartier open voor de leerlingen van deze groepen, zodat zij elkaars kunstwerken kunnen bewonderen. De surprise wordt niet ingepakt, maar de naam voor wie hij is, blijft nog even geheim.

Op woensdag 5 december verwachten wij Sinterklaas met zijn Pieten ’s morgens op school. Wij verwelkomen hen op het schoolplein vanaf de Mauritslaan om 8.30 uur. Komt u hen ook toezingen? 

Oproep vanuit de ouderraad

De ouderraad wil op donderdagochtend 6 december de school in kerstsfeer brengen. Hierbij kunnen zij uw hulp goed gebruiken.

Zij willen gelijk om 8.30 uur beginnen. De ervaring leert hoe meer hulp, hoe sneller iedereen klaar is. 

U bent vrij om te komen helpen hoelang u wilt. Wilt u zich opgeven bij de klassenouder(s) van uw zoon en/of dochter of bij Wilma Kok (ouderraadslid)?

Alvast bedankt namens de ouderraad.

Informatieavond VO

lifestyle-eastpak-rugzak.jpg

Voor de ouders en leerlingen van groep 8 is er woensdagavond 12 december een informatieavond over het voortgezet onderwijs. Er komen verschillende scholen naar De Nieuwe Weg om in workshops te vertellen over het onderwijs op hun school. De betreffende ouders hebben informatie ontvangen.

 
Afsluiting Kinderboekenweek
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden