bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 3

Juf Kim

23_2_flesvoeding.jpg

Juf Kim is in verwachting. Zij en haar partner Marius verwachten hun tweede kindje in maart. Van harte gefeliciteerd! Wij wensen juf Kim een fijne zwangerschap toe.

Schrijver op bezoek

Dinsdag 26 september komt schrijver Dave Kastelijn op bezoek en zal in iedere groep een bezoek brengen. Aan het eind van de dag is er de mogelijkheid om een boek te kopen en persoonlijk te laten signeren. De boeken zullen maximaal € 10,00 kosten. U komt toch ook?

Projectweek

Op maandag 2 oktober start de projectweek. Deze projectweek valt samen met de kinderboekenweek. Het thema is "Gruwelijk eng!".

De projectweek wordt feestelijk geopend op maandag 2 oktober 8.20 uur en zal worden afgesloten met een kijkmiddag op donderdag 12 oktober van 14.45 uur en 15.30 uur.

Tijdens de projectweek zal er, in samenwerking met Vingerling, een boekenkraam worden ingericht. Daarnaast willen we aan alle kinderen vragen om vóór maandag 9 oktober een boek (of meerdere boeken) mee te laten nemen naar school. Met deze boeken zal er in iedere groep een boekenruil worden georganiseerd op woensdag 11 oktober.

Het wordt een gruwelijke en spannende week.

 

Kinderboekenweek

Vanaf woensdag 4 oktober staat er een boekenkraam in de hal. De boekenkraam is om 12.00 uur en om 15.15 uur geopend voor verkoop en staat er tot en met donderdag 12 oktober. De boeken zijn geleverd door boekenhandel Vingerling in Wateringen.

Kom lekker even neuzen tussen de boeken!

Scholenactie.jpg

Sparen voor school

Van woensdag 4 oktober tot en met dinsdag 21 november 2017 kan er bij Jumbo Supermarkten gespaard worden voor basisscholen! Samen met familie en vrienden kunt u  sparen voor spel- en leermaterialen voor De Nieuwe Weg. 

Hoe kunt u sparen voor De Nieuwe Weg?

Tijdens de actieperiode ontvangt u bij iedere € 10,- een schoolpunt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels. Op deze website kunt u heel eenvoudig uw schoolpunten toewijzen aan De Nieuwe Weg. 

Voor deze actie is er een nieuwe app gecreëerd. Deze app is te downloaden voor IOS en Android gebruikers. Met deze app wordt het makkelijker gemaakt om heel snel alle punten te scannen en toe te kennen aan uw school. Informatie over waar u deze app kunt downlanden, ontvangt u tegen de start van de actie.

Kinderpostzegels

Op woensdag 27 september gaan de leerlingen van groep 7 op pad met kinderpostzegels. Net als vorig jaar kunt u kaarten, postzegels en kinderpleisters kopen.

Ontruimingsoefening

Ieder jaar doen wij twee ontruimingsoefeningen. Op deze manier oefenen wij, in het geval van een calamiteit, om alle leerlingen zo snel en veilig mogelijk buiten te krijgen.

Vorige week hebben wij de aangekondigde ontruiming gehad. Alle leerlingen en collega's waren binnen 4 minuten uit het gebouw.

Gevonden voorwerpen

Komt u nog even bij de gevonden voorwerpen kijken of er wat ligt van uw kind? De bakken lopen vol.

 
Start groep 3
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2015 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden