bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 9

Bedankt!

Ouders van de ouderraad: hartelijk dank voor jullie inzet en hulp tijdens Sinterklaas. Het is een fantastisch feest geworden. 
Ouders die woensdagochtend zijn geweest bij het versieren van de school in kerstsfeer: super dat jullie er waren!
Huub van Leeuwen, bedankt voor de prachtige kerststerren.
Via deze weg willen wij ook Jeffrey Schulte van GrowingArt bedanken voor de hulp bij de kerstaankleding: alvast bedankt voor jouw hulp!

uiteten-met-kerst-e1510067777844.jpg

Kerst 2017

Vandaag vieren we Kerst. Vanmorgen was de kerstviering in de school. Alle groepen hadden een taak in de viering. Met toneelstukjes en liedjes maakten we zelf de kerstviering. Het was een mooi moment om samen te zijn en om de kerstviering met elkaar te delen.

Vanavond sluiten wij kerst 2017 af met het kerstdiner.
Het kerstdiner begint voor alle groepen om 17:30 uur. Hapjes kunt u tussen 17:20 uur en 17:30 uur in de klas zetten.
De kinderen van groep 1 t/m 3 kunnen om 18:45 uur in de klas opgehaald worden. Voor de andere kinderen duurt het kerstdiner tot 19:00 uur.

Voor u, als ouders/verzorgers, organiseren wij tijdens het kerstdiner van de kinderen de kerstborrel in de mooi versierde aula. Onder het genot van een drankje en een klein hapje kunt u gezellig kletsen met andere ouders. De aankleding wordt verzorgd door Growing Art, www.verhuurplanten.nl.

Jumbo Spaaractie

Gisteren, woensdag 20 december, was de officiële uitreiking van de spaaractie van de Jumbo. Door uw hulp zijn wij tweede geworden en hebben daarmee het bedrag opgehaald van € 625,22. Dank u wel!

Vanuit de Jumbo worden wij op de hoogte gebracht hoe wij dit bedrag kunnen gaan besteden. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

Boekenhuisje

Boekenhuisje.jpg

In ons boekenhuis hebben we de leuke boeken staan voor de kerstvakantie. Als u nog leuke boeken heeft voor het boekenhuis of als u een boek wilt, kunt u in ons boekenhuisje kijken.

Adviesgesprekken

Op dinsdag 9 en donderdag 11 januari zijn de adviesgesprekken van groep 8. De ouders van groep 8 zijn hiervoor al benaderd om zich in te schrijven voor deze gesprekken.

Bibliotheek

In de kerstvakantie heeft Bibliotheek Westland een programma samengesteld met leuke en afwisselende activiteiten voor de jeugd.
De activiteiten zijn verzameld op een postertje in A4 formaat. De poster is in de bijlage opgenomen. Download

WSKO-studiedag

Op woensdag 10 januari 2017 is er een studiedag voor alle WSKO-medewerkers. Die dag zijn de leerlingen vrij. 

Kerstvakantie

boomhiemke_kerstaanbieding.jpg

Morgen, 22 december, zijn alle leerlingen vrij. Aansluitend op deze dag start de kerstvakantie. Na de vakantie zal er op luizen gecontroleerd worden.

Er is op dinsdag 9 januari weer schoolmelk.

Wij wensen iedereen een gezellige vakantie toe. Fijne feestdagen en veel geluk in 2018! Op maandag 8 januari zien we iedereen graag gezond weer terug.

 
Kerststukjes
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2015 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden