bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 9

Gelukkig nieuwjaar!

De Nieuwe Weg wenst u een gelukkig nieuwjaar!
Wij hopen dat u een fijne kerstvakantie hebt gehad en wensen u een mooi, gelukkig en gezond 2019 toe!

Open Dag

Woensdag 13 februari vindt onze jaarlijkse Open Dag plaats. Die dag zetten we onze deuren open van 9.00 tot 12.00 uur.
Ouders die een goede en gezellige school zoeken voor hun kind zijn dan welkom. Op De Nieuwe Weg is onderwijskwaliteit belangrijk. Door modern onderwijs bereiken de leerlingen hoge resultaten. Speerpunt van de school is Engels als tweede taal, volgens de methodiek van EarlyBird. Kent u mensen die nieuwsgierig zijn naar onze school? Wij zullen hen met plezier rondleiden en uitgebreid over het onderwijs op De Nieuwe Weg vertellen.

Nationale Voorleesdagen

NVD19-profielfoto-social-300x300.jpg

Op woensdag 23 januari starten de Nationale Voorleesdagen. De afgelopen jaren hebben we steeds een bekende kinderboekenschrijver in de school op bezoek gehad. Zo waren Mathilde Stein, Vivian den Hollander, Edward van de Vendel, Manon Sikkel en Marcel van Driel op bezoek om voor te lezen aan de leerlingen. Dit jaar zijn de groepen 3 t/m 5 aan de beurt. Wie de schrijver wordt, houden we nog even als verrassing. Door ieder jaar een schrijver op de school uit te nodigen, willen we het plezier in lezen een impuls geven bij de leerlingen.

Groep 1c

Afgelopen maandag is onze jongste groep gestart met juf Mirjam en juf Sandra. Wij heten onze jongste kleuters van harte welkom en wensen hen een plezierige en goede tijd op De Nieuwe Weg.

Juf Lisanne neemt het stokje over vanaf 1 februari. Zij zal dan fulltime de groep overnemen. Wij wensen hen veel succes en een fijne tijd in groep 1c.

Scholenactie.jpg

Jumbo spaarpunten

In de laatste nieuwsbrief van 2018 konden wij u melden dan wij door uw hulp een totale score van 11764 punten hebben behaald met de Jumbo Spaarpunten. Net voor de kerstvakantie is bekend gemaakt dat wij hiermee een bedrag hebben opgehaald van €562,36. Een heel mooi bedrag dat wij mogen gaan besteden aan materialen voor de kinderen. 
Wij willen u nogmaals bedanken voor het sparen en invoeren van deze punten. U hebt ons hierin erg goed geholpen.

Informatieavond groep 1c

Op maandagavond 18 februari is de informatieavond voor alle ouders van groep 1c. Deze ouders krijgen hiervan nog een persoonlijke uitnodiging.

Camera bewaking

beveiliging-camera-4.jpg

Vorig jaar heeft de school veel last gehad van vandalisme. Om de veiligheid op het schoolplein en omgeving te vergroten is er afgelopen week camerabeveiliging geplaatst. De camera's zijn zodanig geplaatst dat het schoolplein goed in beeld is. De beelden blijven een aantal dagen bewaard en zullen niet verspreid worden of openbaar worden gemaakt. In het geval van vandalisme of incidenten zal hier gebruik van worden gemaakt.

Adviesgesprekken

Volgende week zijn op dinsdag 15 en donderdag 17 januari de adviesgesprekken van groep 8 gepland. De ouders van groep 8 hebben bericht gekregen om zich in te schrijven voor deze gesprekken.

Studiedag

back_to_school_3.jpg

Op maandag 21 januari is er een studiedag voor alle leerkrachten van De Nieuwe Weg. Op deze dag zijn alle leerlingen vrij.

 
Kerst 2018
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden