bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 16

Bloemenmarkt

Hortensia_Blauw_4f8dc8ad4ffcf_1.jpg

De plantenmarkt was een succes! We hebben voor meer dan € 629,50 aan hortensia's verkocht. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van Huub van Leeuwen, vader van Jack van Leeuwen uit groep 8. Hij heeft deze hortensia's geleverd. Daarnaast was de verkoop geen succes geworden zonder de enthousiaste verkopers uit groep 8. Dank jullie wel!

De opbrengst zal worden besteed aan nieuwe leesboeken in de groepen.

Avondvierdaagse

De avondvierdaagse is van 21 mei t/m 24 mei. U kunt zich op 15 mei van 8.15 uur tot 09.30 uur op De Nieuwe Weg aanmelden.
Het inschrijfformulier kunt u alvast uitprinten, invullen en meenemen naar de voorinschrijving. Download

Eindtoets groep 8

De resultaten van de eindtoets van groep 8 zijn binnen. De kinderen hebben het heel goed gedaan. De school heeft boven het landelijk gemiddelde gescoord. Het landelijk gemiddelde van de DIA-toets is vastgesteld op 360 en onze leerlingen hadden gemiddeld 360,1.

62B47FEB-2069-4253-B034-A22DD80C42D9.jpeg

Groot onderhoud

In de meivakantie heeft er groot onderhoud aan de school plaatsgevonden. Wellicht hebt u het gemerkt dat het speeltoestel is geverfd, net als in de klassen en rond de trap. Ook de deurmat is vernieuwd en er gaat nog meer onderhoud plaatsvinden, zodat we weer een fris gebouw krijgen. 
Helaas is nog niets bekend over de verbouwing, maar we vinden het belangrijk dat de school wel onderhouden blijft worden. Vandaar dat we dit hebben ingezet. Fijn dat het gebouw weer fris en fruitig wordt!

Cito-toetsen

Cito%20leerlingvolgsysteem_jpg_800x800_q85.jpg

Aan het eind van het schooljaar worden de halfjaarlijkse Cito-toetsen afgenomen bij de groep 3 t/m 7. Het afgelopen jaar hebben zij hard gewerkt, veel geleerd en nieuwe kennis opgedaan. Door middel van de toetsen willen wij meten hoe goed zij deze kennis en vaardigheden beheersen.
Hiermee meten we de ontwikkeling van uw zoon en/of dochter van het laatste half jaar. De toetsen worden in de periode van 11 juni t/m 5 juli afgenomen.

Oudertevredenheidspeiling

Voor de vakantie is de oudertevredenheidspeiling uitgezet en had u de mogelijkheid om in te vullen. Dank u wel voor het invullen van deze lijst. De Nieuwe Weg wil blijven groeien en uw reactie geeft ons nog meer informatie voor het verbeteren van de school.

Op dit moment wordt de vragenlijst nog onder de leerlingen uitgezet en zodra die resultaten binnen zijn, zullen beide uitslagen aan u worden teruggekoppeld. 

Schoolreis

Op maandag 3 juni en vrijdag 7 juni vindt dit jaar de schoolreis plaats.
De groepen 1 t/m 4 gaan op vrijdag 7 juni en de groepen 5 t/m 7 gaan maandag 3 juni. Wat de kinderen precies gaan doen, blijft nog een verrassing. We hopen op twee mooie dagen!

Vrije dagen

Op woensdag 29 mei is er een studiedag. Aansluitend op deze dag volgt het hemelvaartsweekend. We zien de kinderen daarom graag weer terug op maandag 3 juni. 

Tweede Pinksterdag

Maandag 10 juni is het Tweede Pinksterdag. Op deze dag zijn alle leerlingen vrij.

 
Sportdag 2019
 
De Nieuwe Weg

Bernardolaan 18
2685 WB Poeldijk
0174-247166
info@denieuweweg.wsko.nl

 
Copyright © 2018 denieuweweg.wsko.nl
Online versie | Afmelden