Koningsspelen gaan door

Koningsspelen 2018

De Koningsspelen gaan door! 
De sportdag vindt plaats op twee verschillende locaties. Voor de groepen 1 en 2 zullen de spelen plaatsvinden op school. Voor de groepen 3 t/m 8 worden de spelen georganiseerd op sportpark Verburch.

Groep 1-2

De Koningsspelen zijn voor de groepen 1-2 in de school, op het plein en in de speelzaal. De kleuters verzamelen in hun eigen groep.

Groep 3 t/m 8

Voor de groepen 3 t/m 8 krijgt de sportdag een nieuwe invulling. Dit jaar is het georganiseerd met de Verburch-hof, de andere WSKO-school in Poeldijk. In samenwerking met de (Poeldijkse) verenigingen is er een leuk, sportief programma gemaakt.

Voor de kinderen uit deze groepen is het de bedoeling dat zij om 08.30 uur verzamelen bij de handbalvelden bij zijn/haar groepsleerkracht.

De fietsen kunnen worden neergezet in de fietsenstalling bij de hoofdingang. Mocht u uw kind(eren) met de auto brengen, dan is er een Kiss & Ride-zone gecreëerd op het parkeerterrein direct voor de ingang. U kunt ook gebruik maken van de parkeerplaats op het grote parkeerterrein aan de andere kant van de Arckelweg.

Omdat u mogelijk oudere kinderen naar Verburch moet brengen, is er voor de kleuters een inloop tussen 08.20 uur en 08.45 uur. Zij starten pas om 09.00 uur met de Koningsspelen. Als u uw kind(eren) weer wilt ophalen, kunt u tussen 11.45 uur en 12.00 uur eerst uw kleuter ophalen en daarna naar Verburch voor eventueel de oudere kinderen.

Het is de bedoeling dat alle kinderen comfortabel zittende kleding dragen met sportschoenen en zelf iets te eten en te drinken meenemen. Afhankelijk van het weer is warme of luchtige kleding aan te bevelen en eventueel vooraf insmeren van zonnebrandcrème.